Avant 755i

De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of  andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden. Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen. 

Dankzij de hoge olietoevoer in het hydraulisch systeem kunnen alle Avant toebehoren gebruikt worden, wat de veelzijdigheid van de machine verder uitbreid. 

Om het comfort van de bestuurder te verbeteren is er een heel gamma aan opties beschikbaar. De 700 kan uitgerust worden met alle cabine opties, zoals o.a. airco, wat de hele werkdag door zorgt voor de ideale omstandigheden.

Yanmar graafmachine te huur bij Wilmsen & Zonen Vosselaar

Technische gegevens

Hefvermogen van 1400 kg
Hefhoogte 3.1 m
Motorvermogen 49-57 pk
Uitbreeklast : 1700 kg
Hoogte 2060 mm
Breedte 1305 mm
Lengte 3060 mm
Rijsnelheid 15-26 km/u
Cabine opties L/LX/DLX beschikbaar, DLX ook met airco
Makkelijk te transporteren op een aanhangwagen
Het Optidrive™ aandrijfsysteem zorgt voor meer vermogen voor zowel op de toebehoren als voor de rijmotor

Offerte